Innobus 2018

L'autobús metropolità Innobus 2018 arriba a la fase final d'aquesta edició. Hem tingut la gran oportunitat de formar part d'aquest projecte i hem pogut conèixer el talent dels emprenedors del nostre país. Durant dues setmanes -del 09 al 23 de març- ha recorregut el territori, amb un itinerari preestablert, realitzant la parada a TAI el dia 20 de març. 
Amb la col.laboració del Trade Center i l'Ajuntament de Sant Cugat, vàrem presentar la nostra empresa i el nostre treball als assistents amb una sessió distesa i formativa. I com no podia ser d'una altra manera, els hi vàrem presentar el nostre REPTE: "la realitat augmentada pels processos de producció". 
En finalitzar l'itinerari els emprenedors hauran de presentar la seva
idea/prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants. A part del viatge a Brussel·les per a l´equip guanyador, el projecte de l'Innobus, els ha permès fer-se visibles per les empreses i la oportunitat de conèixer-les tenint un contacte directe amb elles. I per la nostra part, ens ha permès beneficiar-nos en la captació de noves idees i talent.

Esperem veure'ns a la propera edició! Gracies a tots els que ho heu fet possible!